Vasta kaks viikkoa! Tuntuu etta oon ollu taalla ainaki kuukauden. Espanjaa opin tosi nopeesti, nykaan ymmarran jo melkein kaiken mita ihmiset sanoo jos ne vaan puhuu tarpeeks hitaasti, vaikka puhua en osaa viela melkeen ollenkaan :P Mutta ehtiipa tassa oppia.

Aa mitahan kirjottaisin tanne. Oottelen etta hostsisko tulee suihkusta nii mennaan syomaan hostisan klubille. Naa syo taalla kauhean paljon lihaa. Lihaa ja riisia tai ranskanperunoita. Ja dulce de lechea, mika on tosi hyvaa, vahanniinku toffeeta. Ja kokoajan matea :D ja kokista! Maaki juon nykyaan kokista kun taalla ei vaan voi valttaa sen juomista. Varsinki kun on lammin. Taalla on nyt viime viikon ollu tosi lammin, n 25 astetta tai enemman. Ja kuulemma kesalla on viela kuumempi, 40 astetta, uu.

Viikonloppu on taas ohi. taa viikonloppu oli vahan tylsempi ko edellinen kun viime viikonloppuna oli yhen klubin 100-vuotis syntymapaiva ja lisaksi seuraavana paivana oli itsenaisyyspaiva, niin se oli yhta juhlaa koko viikonloppu. Mut mentiin yhden kaverin kans perjantaina ja lauantaina ulos ja hengattiin tuolla keskustassa ja juteltiin (taino se kaveri jutteli ja maa nyokkailin ja sanoin etta sii, siii :DDD ) ja sit ajeltiin autolla ympyroita :P Taalla nuoret viikonloppusin istuu keskustassa ja toivoo etta joku autonomistaja tulee ja ottaa kyytiin ja sit ajelee tota paakatua eestaas musiikit taysilla :PPP Ja kiitos Anun blondien pitkien kiharien hiusten me saatiin eilenki ajella kahella autolla :D

Onneks mulla ei oo blondeja pitkia hiuksia, miehet/pojat huutelee Anulle tuolla kadulla aina kaikkee. Mut siihenki tottuu eika siita tartte valittaa. Sit kaikki tulee aina kertoo meille "salaisuuden" mika on etta joku poika tykkaa Anusta/meista (yleensa kylla vaan anusta, mika sopii mulle ihan hyvin :D ). Huhhuh :D

Muttajoo, menenpas syomaan ja ottamaan vahan aurinkoa. Tsau!

 

Ainii, lahetan kotivaelle HUOMENNA sahkopostin. Tai ylihuomenna. On oikeesti ihan hirvee kiire ja aika loppuu kesken... Mut kylla se sahkoposti tulee! Ja facebookissa on parei kuvaa!