Heipahei vaan taas kaikille, onkin mennyt taas jonkun aikaa siita kun viimeksi kirjoitin!

Aika menee kuin siivilla ja tuntuu ettei ehdi enaa oikeen tehda mitaan, niin bloginkin paivittely on sitten jaanyt. Tosiaan enaa kaksi kuukautta jaljella. Vaikka toisaalta on kai se kaksi kuukauttakin aika paljon, muistan ainakin etta sillon kun tultiin, niin lokakuuhun oli ikuisuus.. mutta jotenkin on vahan sellainen aavistus etta nama kaksi kuukautta sujuu vahan nopeammin :D

Meilla oli viimeviikolla YFUn lahtovalmennus. Se oli mun mielesta kaikkein paras ja ehka mielenkiintosin valmennus niista kolmesta mita meilla on ollut. Ensinnakin sen takia etta kaikki puhuttiin jo espanjaa ja tunnettiin toisemme ja lisaksi aiheetkin oli mun mielesta ihan mielenkiintoisia vaikka moni sanoikin etta ne "opetusosat" oli vahan tylsia... Mutta ehka se johtui kans siita etta olin yhden Lucianon ryhmassa joka osas kans selittaa kaikki ne jutut mielenkiintosesti ja muutenkin meilla oli ihan hyva ryhma eika IHAN vaan pelkkia tuppisuu(saksalais)ia.

Kuitenkin siella valmennuksessa puhuttiin kaikkea etta miten ollaan muututtu taman vuoden aikana ja miten me sopeudutaan taas meidan elamaan kotimaissamme ja etta miten kannattaa ottaa kaikki ilo irti viela naista viimesista kuukausista ja miten hyvastellaan meidan kaverti ja hostperhe taalla jne.

Ja sit kun se valmennus loppu nii n. puolet ehka lahti takas koteihinsa ja loput hengailtiin viela yks yo siella orientaatiopaikassa ja juteltiin ja hengailtiin aika myohaan ja sit neljalta aamulla lahdettiin matkaan kohti BUENOS AIRESIA!

Mentiin siita siis bussilla terminaaliin missa noustiin toiseen bussiin joka meni Coloniaan ja siita ylitettiin sitten Rio de la Plata lautalla ja saavuttiin Buenos Airesiin. Sit sillon sina paivana kun mentiin, tehtiin sellainen city tour bussilla ja napsittiin paljon kuvia. Ja sit illemmalla mentiin vahan shoppailemaan. Ja seuraavana paivana koko paiva oli pyhitetty shoppailulle, mentiin yhelle kadulle jonka nimea en kylla enaa muista ja siella jotain nelja tuntia oli aikaa shoppailla ja sit mentiin shoppingiin metrolla ja siellakin oli nelja tuntia aikaa shoppailla. Ja seuraavana aamuna viela oli varattu shoppailuaikaa myos ;D

Niin ja sillon viimesena iltana ennen kun lahettiin sit mentiiin porukalla johonki alueelle missa oli ravintoloita ja baareja ja hajaannuttiin kaikki illallistamaan ja menin sit ruotsalaisten tyttojen kanssa syomaan pizzaa ja todettiin etta buenos airesissa syominen ON kalliimpaa kuin esim montevideossa vaikka vaatteet onki halvempia. Syotiin yks pizza kolmestaan ja jokainen makso n. 4 euroa kai jos oikein muistan. Mutta tultiin tayteen, jai yks pizzanpala ylikin ;D

Muutenkin tykkasin kylla hirveasti tuosta buenos airesin reissusta, sai hengailtua muitten vaihtreitten kanssa ja shoppailtua ihan tarpeeksi ja muutenkin oli mukavaa kun meilla oli talla reissulla paljon enemman vapautta! Taisiis saatiin menna ja tulla miten huvitti kunhan ei ihan kauhean kauas mennyt ja oltiin ajallaan sit paikalla kun piti tavata!

Jep eipas kai tassa nyt muuta kauhean jannittavaa kerrottavaa ole, mielessa pyorii jo aika paljon kotiinpaluu vaikka pitais viela yrittaa nauttia naista viimesista hetkista taalla :D Ja aionkin nauttia, tassa kuussa on viela tulossa reissu Saltoon ja ensi kuun alussa mun SYNTTARIT :)