heiii ja terkkuja vaan sateisesta ja aikas kylmästä Montevideosta. Onneks Minas de Corralesissa pitäis olla lämpimämpää, huomenna yli 20 astetta ja kesällä yli 45 ;DD Huhhui.

Oon nyt täällä Marin (eestistä) koneella enkä kauheen pitkästi kirjottele, kuvia lisäilen sit kun on kunnolla aikaa. Vaikka tuntuu siltä että kauheesti en ehi dataamaan kun tekemistä on varsinki nyt alussa ehkä aika paljonki.

Orientaatioleirillä on ollu ihan hullun kivaa, oon saanu hirveesti uusia kavereita ja tärkeetä tietoa uruguaysta ja sen kulttuurista ja tästä vuodesta ja sillain.  

Mutta leiri onkin mun ja Anun (joka siis on tää mun "hosttäti") kohalta kolmen tunnin päästä loppumassa kun yks ohjaaja ilmotti että ainii, te lähette muuten jo seuraavalla bussilla koska huomenna ei mene busseja. Sorry I forgot :D Ihania nää uruguaylaiset :D Mut aaa ihana yllätys, vaikka alkokin vähän jännittää. Yritämme siis selvitä ens yön aikana kahdetsaan (ilman yfuvapaaehtosta huih) sinne Minas de Corralesiin. Tekstaan sit kotiin kun on päästy sinne että porukoilta voi kysellä että oonko eksyny matkalla ;D

besos

Karla