Joo. Kuten tuosta edellisesta kirjoituksesta ehka voitte huomata, oli hyvin lammintä ja hyvin tyhmana lahdin Anun ja Marin kanssa kavelemaan ja nayttamaan Marilla Corralesin turistinahtavyyksia (joita ei paljon kylla ole) mukavasti keskipaivalla. Aurinko siis paistoi. Ja sain auringonpistoksen kylla. Iltapaivalla alkoi paata sarkea ja nappasin ibumaxin ja hyvin parjasin yonkin jonka vietimme keskustassa. Aamulla kun herasin oli ihan hirvean huono olo, oksetti ja heikotti ja en mennyt kouluun. Kahdentoista aikaan olin menossa vessaan mutta en paassyt vessaan asti kun heikotti niin pahasti etta piti pysahtya keittiossa jejeje :D Siina vaiheessa hostaiti ja hostisa onneks saapui kotiin ja otti tilanteen haltuun, mittas kuumeen (39 astetta!!) ja sain jaassa uitettuja ratteja mun paahan (valilla myos jaata iih) ja kuume laski puoltoista astetta ennenko mut paastettiin vapaaksi tosta hostisan jaahoidosta hehe :D Mut se siita, taitaa jaada mun keskipaiva-auringossakavelyt siihen (ja mina sain saarnan auringossa kavelysta vaikka mina olin meista kolmesta se, joka ehdotti etta mennaan myohemmin kun ei ole niin kuuma! elama on epareilua ) .

Jaaaa tiistaina alkoi sataa ja ukkosta. Ja satoi ja satoi ja satoi. Kavimme kylla tacuarembossa vaikka satoikin. Oli ihan jannaa, kaytiin yhdessa museossa ja syotiin hienosti ravintolassa ja vahan shoppailtiin ja sillain. Tykkasin siita kaupungista kovasti, se on rauhallisempi kuin Rivera mut ei mikaan pikkukyla kuitenkaan : D

Jaaaa. Satoi lisaa. Ja lisaa. Ja lisaa. Ja. Nyt on hiukan epavarmaa paaseeko mari lahtemaan Corralesista, koska kaikki reitit tulvii. Toi silta joka on lahimpana, on peittyny veden alle! Ihan oikeesti sita siltaa ei nay. Tanaan kuulemma sato 300mm vetta. Paaaaaa.

Mutsiisjoo, kokonaisuudessaan on ollut hyva viikko, sairastelusta ja auringonpistosta huolimatta. Marin kanssa on ollut tosi hauskaa ja on ollut mukavaa jutella ja ottaa valokuvia ja silleesti :) Ja kaikki on ollu tosi ihania kun oon sairastellu ja kyselee et oonko kunnossa ja antaa suukkoja jne.

Ainiin melkein unohdin!! Kaytiin tanaan siella kultakaivoksilla Lucin ja sen isan kans. Ei kyl nahty paljon koska ei voitu ihan sinne kultakvioksille asti menna sen tulvivan veden takia, mut kuultiin kun ne rajaytteli siella (mika oli aika saalittavaa koska ne rajahdykset kuuluu joskus lujempaa taalla Corralesissakin... joskus ikkunat ihan helisee kun ne rajayttaa kovaa) ja sit nahtiin ja kuultiin miten se kulta ja hopea erotetaan siita kivesta. Mut ihan surkeeta etta yhesta tonnista kivea loytaa (vai miten suomeks sanotaan? yhdessa tonnissa on?) 2 grammaa(grammaa!) kultaa. Ihan kauheen vahan. Mulla on muutama kivenpalanen missa sita kultaa on mut... sita on sit aika vahan. Ainiin ja tutustuttiin taas yhteen ihmiseen joka lupas et voidaan vierailla mina ja anu ja luci sen luona montevideossa kun se on viikonloput siella ja kay taalla toissa viikot. Hehe vietetaan kohta koko loppuvuosi montevideossa jos kaydaan kaikkien ihmisten luona ketka meita on sinne pyytany.

Jeees. Eipa kai tassa muuta.