Heipahei vaan kaikki siella kotisuomessa, mitas sinne kuuluu? 

Tanne kuuluu hyvaa :D Eilen alkoi viikon LOMA, jonka nimi on "vacaciones de turismo", aika harhaanjohtava nimi koska mun kasityksen mukaan taa loma on tarkoitettu leijojen lennattamiseen.  Tarkoitus on kai viettaa taa loma ihan vaan kotona, ehka kayn paivareissun Tranqueras-nimisessa kylassa. Ja ehka, _ehka_ , meen Montevideoon muutamaks paivaksi mut en oo iha varma :)

Ja toissaviikolla kavin Anun kans Montevideossa, tarkoitus oli menna torstai-aamuna aikaisin etta ehditaan illalla olevaan GUnS N ROSESIN KONSERTTIIN ja tullaan sit perjantaiyona takasin. Lopulta Anu meni yksin perjantaina takasin ja mina jain mun hostveljien kans sunnuntaihin asti :D Se konsertti oli ihan tajuhieno, vaikka guns n roses alko soittaa vasta joskus puol kahelta kun konsertti "virallisesti" alko yheksalta :D Mut sen jalkee ko konsertti alko nii suju kyl hienosti kaikki, mina ja Anu ja yks saksalainen joka siita matkalta jostain loydettiin mukaan taisteltiin itsemme hyppimaan niin eteen ko vaa paasi ja sit jossain vaiheessa huomattiin etta nahdaan (mina lyhyena ihmisena varsinki) paremmin ko ollaan vahan taaempana ja seurattiin loppukonsertti sit vahan rauhallisemmissa tunnelmis sa. Ja oli ihan mukavasti vakea, etittiin tunti sen konsertin jalkeen taksia.

Ja sit montevideossa tapasin Kaarloa suomesta ja Dilvinia saksasta ja kaytiin yhen katedraalin sisalla koska se on ihan tajuhieno ja sit Torres Garcìan taidemuseossa ja kahvilla McCafèssa. Ja sit perjantai iltana Kaarlon ja kahen sen kaverin (yks uruguaylainen tytto ja sit tanskalainen afs-vaihtari) kans vahan juhlistaa sita et meidan vaihtarivuosi lahenee loppuaan ja seuraan liittyi myos Oystein norjasta ja sen hostveli. Ja oli myos ihan kivaa.

Ja sit kavin mun hostveljen kans tapaamassa sen kavereita jokka opiskelee sellasessa armejalukiossa.. tai siis ne opiskelee esim poliiseiksi ja lentajiksi etc ja ne on sellasessa sisaoppilaitoksessa mis niilla on aiiika paljon liikuntaa :D Mut ne on kaikki ihan sikaylpeita siita niitten lukiosta ja melkee tuli sellanen olo et minaki haluan :D

Ja sit sunnuntai aamuna oli tarkotus lahtea mut hostveli ja serkku sit sano et mun on PAKKO paasta "ferialle!" eli vahanniinku torille ja sit kaytii juosten vaihtaa bussilippu sunnuntaiyoksi ja lahettii seikkailee sinne ferialle ja ne kyl myi ihan kaikkee kadenkokosista hamahakeista ja kultakaloista ja koiranpennuista vanhoihin tyokaluihin ja pullonkorkkikokoelmaan ja huonekaluihin ja gramofoneihin jne. Oli siel sit sellasta "normaaliaki" tavaraa niinku koruja ja vaatteita ja piraattileffoja ja peleja.

Ja maanantai aamuna vihdoin palasin riveralle ja keskipaivalla sit kouluun  :D

Sit mitas muuta jannaa onkaa tapahtunu AINII lahdin yks paiva ihan randomisti kavelee tonne keskustaan ja muistin et Anu oli mulle sanonu yhesta "Academia Kika"sta  missa se kay tanssitunneilla ja menin sit sinne kyselee millasia tunteja niilla on tarjolla ja ennen ko huomasinkaa nii olin jo lupautunut kokeilemaan viikon ajan ilmaiseksi capoeiraa ja itamaista tanssia :D Ja tykkasin kyl kummastaki tosi paljon, capoeira on ihan tajusiistinnakosta ja tykkaan siita ko se on sellanen "paikallinen" juttu taino oikeestaan brasilialainen mut asunki melkee brasiliassa :D ja itamainen tanssiki on tosikivaa ja se opettaja on ihan hirveeeeen mukava! Ja se Kika kans on iha mielissaa ko se sai  uuden vaihtarin kokoelmaansa haha. Eimut se kikakin on kans tosi mukava mulle tulee siita vahan Ile mieleen paitsi et se on mustatukkainen!

Haha ja mun mielesta on hassua ko kaikki taalla sanoo mua "Karlita"ks eli niinku.. pikkukarla.. tai jotaki.. tai karlanen kuulostaa vahan fiksummalta :D Varsinki nyt ko tulin riveraan nii kaikki perheenjasenet ja tanssiopettajat ja luokkalaiset hokee tota karlitaa :D Ja monesti meilla on aina viikon loppupuolella yks mun hostaitin tyokaveri, sellanen joku kakskytyksvuotias Lucia, yokylassa ja seki veti jo tuttavallisesti karlita ja sit vahanaikaa oli hiljaa ja sano et "maki sanoin karlita ko kaikki sanoo nii otin jo tavaksi.. :D " Se Lucia on muuten mukava, viimeks ko se oli yota nii juteltii en tieda kuinka monta tuntia yolla kun se nukku alasangyssa ja mina ylasangyssa :D

Huh kun on nalka, mina kokkasin tanaan (jep ylitin itseni, keitin nakkeja ja lammitin riisia ja sit paistoin kananmunia... POIKIEN TOIVOMUS! ;D ite olin sellasen juustopastajutun kannalla minka opin viimeks montevideossa mut joku toinen kerta sit ko oon yksin kotoan ko pojille ei kasvisruoka kelpaa.. vaikka kai sinne sekaan ois jonku jauhelihanki voinu heittaa.. kai.. mestarikokki ;D ) ja seban piti kayda kaupassa ostaa maitoa mut se ei ehtinyt kun se pelasi pleikkaa ja jaimme ilman maitoa ja nyt ois kaupat auki mut en jaksa muistuttaa ;D Ja heidi selittaa jostain herkkusuklaajutuista mita se on tehny ja haluisin MAITOKAAkAON<3

Juu tuli nyt vahan tallainen sekava teksti toivottavasti saatte jotain selvaa :D

terkkujaaaaa