Juu eli oon nyt kaks ja puol viikkoo ollu kotona. Tuntuu että oisin ollu täällä jo ikuisuuden! Mut hyvässä vauhdissa on kesä menossa, ei oo ollu ees aikaa ikävöidä Uruguayhin, pari kertaa oon vaan ehtiny soittaakki sinne =)

Pakko on sanoa että oli ihan huippu vuosi, en vaihtaisi sitä yhtään mihinkään. Tuli tutustuttua ihan upeisiin ihmisiin, jäi paljon ajatuksia päähän, tuli hirveästi uusia näkökulmia elämään ja muutuin varmaan kovasti ihmisenä, vaikkei sitä ehkä päältäpäin heti huomaakkaan. Jäi vielä hurja matkustuskipinä päälle, toivottavasti tästä pääsis pian taas tutustumaan johonkin uuteen maailmankolkkaan. Tai voishan sitä mennä sinne Uruguayhinkin uudestaan.. ei sitä ikinä tiedä mitä mutkia elämä heittää eteen mutta innolla kyllä seuraan tasan niitä polkuja sitten!

Menen tästä kohta nauttimaan ilta-auringosta ja lämpimästä ilmasta mutta kiitos nyt kaikille blogin seuraajille ja kommentoijille ja ihmisille jotka on jaksanneet tsempata koko vuoden ajan ja jotka on olleet hengessä mukana kokoajan! 

BESOS Y ABRAZOS, LOS QUIERO MUCHISIMO A TODOS!

KARLA, Uruguay 2009-2010.