...Eli 15-vuotis syntymapaiva on taalla ihan tosi iso juttu. Viime lauantaina oli hostaidin serkun tyttaren 15-vuotis synttarit suht lahella olevassa kaupungissa nimelta Tacuarembó.

Mina, Anu, Itahira(hostsisko), Rossana(hostaiti) ja Itahiran kaveri Sofia lahdettiin lauantaina seitsemalta (tarkoitus oli lahtea kuudelta mutta joo) ajamaan vuokra-autolla kohti tacuaremboa. Matka kesti varmaan n. vahan yli tunnin, en katsonut kelloa. Tacuarembossa mentiin ensin juhlasankarin kotiin vaihtamaan juhlavaatteet (mina lainasin itahiralta mekon) ja laittautumaan ja sielta sitten juhlapaikalle.

Juhlaa varten oli vuokrattu klubi yhdeksi illaksi ja koristeltu ihan tajuttoman hienosti. Tavattiin siella paljo sukulaisia joiden kenenkaan nimi tai sukulaisuussuhde ei tainnut jaada mieleen (paitsi tietenki hosttadin ja sedan perhe jotka asuu corralesissa mut ne tunnen jo aiksemmin) mut kovin ystavallisia ja kiinnostuneita kaikki oli minusta ja Anusta (yks hostaidin serkku tai kolmas serkku tai seta tms yritti "salaa" ottaa valokuvia meista ;DD ois tullu kysymaan nii ois saanu luvan ja ehka parempia kuvia :P ) 

Sit synttarisankari saapui jossain vaiheessa paikalle upeessa valkosessa mekossa mika toi mun mieleen haamekon. Sit se tanssi puolen juhlavaen kanssa valssia ja sit tarjoilijat toi poytiin biscotchos (joo en osaa kirjottaa.. mut siis sellasia pienia pullia missa on joko jotain suolaista tai sit makeaa sisalla) ja seuraavaks jotain lihajuttuja ja sit tanssittiin ja jossain vaiheessa syotiin salaattia ja possua ja sit tanssittiin lisaa ja tanssittiin ja sit syotiin kakkua. Ja maa olin liian myohaan kakkujonossa nii sain vaa ihan vahan kun osa kakuista oli ehtiny jo loppua :( Mut ei se mitaan.

Sit oli vuorossa synttarisankarin yllatys ja se oli kayny vaihtaa vaatteet karnevaaliasuun ja sellanen klovni joka muuten oli siella koko illan eika saanu raukka puhua (mut kuulin kun se vessassa sano yhelle tytolle etta ala kysele maa en saa puhua ole hiljaa ;DDD ) jako sellasia kukkakaulanauhoja ja karnevaalipaahineita ja pilleja ja kaikkee ja sit kaikki tanssi ihan mielissaan : DD

Sit bileet loppu joskus seitseman jalkeen aamulla, mut me ei viela lahdetty kun isoaiti joka oli sedan ja tadin kyydissa, soitti etta tiella on nii paljon sumua et ei kannata lahtee ajamaan. Ooteltiin sit vahan aikaa ja kateltiin kun ihmiset purki juhlapaikkaa ja viimeisetki vieraat lahti ennenko lahdettiin ajelee kotiapain.

Oltiin Corralesissa joskus puol kymmenelta aamulla ja mentii suoraan nukkuu (okei vaatteet vaihdoin) ja nukuin n. 6h ja sit syotiin jotain ja lahdettiin Anun kans isoaidin kaa pelaa tyypillista uruguaylaista lottoa :D Toinen meista aina lottos(tai bingos) ja toinen autto isoaitia joka siis jarjesti sen lottojutun kirjottamalla niita numeroita liitutaululle. Ei voitettu mitaan. Ja oli tylsaa kun siella ei ees ollu paljon ihmisia kun kaikki oli kattomassa jalkapalloa, mut me ei viitsitty lahtee sielta kattoo sita futista nii ei sit menty. Mut corralesin joukkue voitti 1-5 :D

Terkkuja kaikille taalta lampimasta :)