Perjantaina tanne tuli sellanen porukka, joka oli ollu Uruguay-Canada vaihdossa sillai etta ne oli asunu pareittain kanadalaisten kans minas de corralesissa puol vuotta ja sit puol vuotta canadassa ja ne tulee kuulemma aina sillointalloin fiilistelemaan tanne. Kaikki on tosi mukavia ja mina ja Anu aiotaan vierailla meidan siskon (mun hostmama oli sen hostmama sen vaihdon ajan) luona Montevideossa tai sorianossa. Naa puhuu kans tosi hyvin enkkua, ne oppi siella kanadassa. Mika on mukavaa kun ne pystyy kaantaa enkuksi kaikkee mika helpottaa kylla aina valilla. Ja EI, en puhu enkkua kokoajan, noiki ihmettelee kokoajan kun maa ymmarran ja puhun kuulemma paremmin espanjaa jo nyt kuin ne kanadalaiset puolen vuoden paasta.

Ja oli viikonloppu tai siis on edelleen. Naa taalla lahtee ulos vasta joskus puolen yon aikaan/jalkeen ja sit tulee aamuviidelta takas :) Kaytiin sen vaihtariporukan kans perjantaina klubilla tanssimassa ja opittiin anun kans tanssii vahan cumbiaa (google auttaa teita jos ette tiia mita se on). Ja eilen yolla hengattiin tuossa keskustassa meidan koululaisten kans kun ne soitti kitaraa ja laulo mukana. Oli tosi mahtavaa =) taalla pojat laulaa ja tanssii ooh : DD

Ja taalla alkaa tulla jo vahan lampimampi :) Kuulemma kesalla on ihan hullun  kuuma, yli 40 astetta. Ja toi meidan sisko sano et tonne meidan huoneeseen sit sulaa. mut onneks takapihalla on UIMA-ALLAS!! : DDD hehheh. Vaikka on taalla silti hirveen kylma varsinki iltasin ja oisin. Pitaa olla ainaki kaks pitkahihasta paalla ja huivi etta tarkenee. Mut ei se mitaan :)

Mitahan muuta viela kertoisin. Naa juo ihan hirveesti matea, mika on sellasta "teeta" tai siis semmosta vihreeta mommoa ja sit siihen vetta ja sit sama kuppi kiertaa koko porukan ja kaikki juo samasta pillista ja se on tosi hyvaa njam. Ja naa muutenki jakaa hirveesti kaikkea, esim jos jollaki on purkkaa/karkkia nii se antaa kaikille.

Ja taalla on hirveesti koiria, kaikilla on ainaki yks koira, ja hevosia on ja lehmia. Ja ne hevoset ja lehmat kulkee aina iltasin tuolla kaduilla :D

Joo. Mut meenpas tasta laittautumaan, ollaan lahossa joskus yheltatoista (yheltatoista uruguaylaista aikaa, eli todellisuudessa varmaan yhelta :D ) klubille (ei sinne missa hostpapa on toissa) kattoo jotain balettia. Jeah.

Rahaa ei muuten mene kauheesti, paitsi viikonloppusin jotain 100pesoa sisaanpaasylippuihin ja ruokaan tms.

Aaamuttasiis, kuvia aion ihan oikeasti laittaa joskus, pitas vaan repia jostain aikaa alkaa laittamaan niita koneelle. Mutta mulla on hyvia kuvia ja kylla te ennen pitkaa saatte niita nahda.

Aiti ja iska, kirjotan teille viikolla jonku sahkopostin!

Terkkuja kaikille hirveesti, pitakaa hauskaa tekin siella!! taalla on muuten kuu vaarin pain. Silleen 90astetta kaantyny : DDD

-karla