jee ´taalla ollaan. Mun perheella ON jopa kaksi tietokonetta! Asutaan siis Anun kans samassa perheessa, meilla on yhteinen huone taalla. Mula on sellanen hamara mielikuva et vaihtareilta pitais kysya etta haluuko asua samassa talossa mut jaaa. YFU Uruguay does mess a lot of things up we love them a lot anyway!!<3 :D taa talo on aika pieni ja sotkunen mutta taalla asuu mun ja Anun lisaksi myos mun hostaiti, hostisa ja hostsisko ja anun hostaiti eli siis mun isoaiti (pysytteko perassa?). Lisaksi nailla on viela kotiapulainen vaikka taa talo ei mikaan iso ookkaan! Ja kaikki kay toissa, isoaiti on kemianopettaja, aiti enkun ja kuviksen ja en oo ihan satavarma mita toi isa tekee mut jaaa.

Saatiin jo Anun kans kultaa kultakaivokselta, ne tulee sit meidan mukana kotiin joskus ens vuonna.

jaaaa mitas muuta. Huomenna mennaan kouluun, mennaan viidennelle luokalle, ja mun kasittaakseni taalla voi valita joko biologian tai humanistisen suuntautumisvaihtoehdon mutta en oo kylla ihan varma :) Ja espanjan tunnit alkaa kai ens viikolla. Ehka. En tosiaan kaikkea ymmarra kun naa puhuu vaan espanjaa paitsi aiti osaa aika kehnoa englantia vaikka opettaja onki :) Ja se kotiapulainen osaa myos ihan hyvin mut muut sit vaan muutamia sanoja. Mut hyvin menee silti, naa jaksaa tosi karsivallisesti toistaa ja selittaa niin kauan et jompikumpi mina tai anu ymmarretaan.

Ja juu. matka tanne meni hyvin, vaikka Mercedes (toi nimi on nii ihana sanoo :D mercedes on siis yfutyyppi. kirjotinkohan oikein ton nimen ees?) oli hirveen huolissaan etta miten me selvitaan vaikka loppujenlopuksi meidan ei tarttenu muuta kuin istua bussissa joka oli tosi hieno, se oli yobussi nii se oli ihan pimeena ja porukka vaan kuorsas siina ja ne tuolit sai taitettua taaksepain ihan tosi matalalle! ja ne oli pehmeita. Ja sit jossain vaiheessa piti nousta pois bussista ja vaihtaa sellaseen pienempaan autoon (niinku minibussi mut tosi pieni) joka sit toi tanne minas de corralesiin ja heitti viela jokaisen matkustajan kotitalon oven eteen.

Oon syony hyvaa ruokaaa.

besoooooos<3

karla