Jees, eli mulla on nyt joku vartti aikaa kirjotella mut kirjottelempa kuitenkin akkia tanne. Oon tan viikonlopun viettany kaupungissa nimelta Rivera. Tultiin lauantai aamuna meidan sedan autolla. Juotiin matea siina matkustaessa ja mulla sattui pieni kammi kun onnistuin kaatamaan matea yhen miehen hihalle joka kans oli kyydissa mut ihan vahan vain ja kaikki sanoi etta ei haittaa. Mut aa silti oli vahan noloa hehe :D Jaaaaa. Tultiin riveraan ja meidat jatettiin bussiterminaalille ja meidan serkku nousi kyytiin ja ne lahti sit serkku ja sen isa (siis meidan seta) takaisin Corralesiin silla autolla ja mina ja anu ja mari (joka oli siis corralesissa vierailemassa, vaihtari eestista) etsittiin taalla Riverassa asuvan Sharinen (hollannista) aiti sielta terminaalista ja sit se toi meidat tanne Sharinen taloon.

Sharinen perhe on tosi mukava ja taa talo on ISO. Nailla on uima-allas (okei meillaki mut taa naitten on vahan hienompi) . Taa muistuttaa jotain amerikkalaista telkkarisarjaa taa talo. Ei vaihtareilla yleensa kay nain hyva tuuri mut hieno homma kuitenki .

Jaaaa sit tavattiin USAlainen Carrie ja mentiin shoppailemaan ja saatettiin Mari bussiin kun se lahti takas sinne missa se asuu.  Lauantai iltana mentiin myos diskoon taalla ja oli tosi jannaa. Corralesissa yleensa kahden aikaan tanssilattia on jo taynna. Iguanassa (sen diskopaikan nimi taalla riverassa) ei ollut KETAAN kolmelta. Ihan oikeesti vaan muutama ihminen jossain nurkassa. Mut vahan ennen neljaa saapui ihmiset. Sharinen isa tuli hakemaan meidat autolla seitsemalta :) Mut veikkaan et musiikki jatkui viela ainaki tunnin. Tai kaks.

Ja sunnuntaina meidan Jessica-serkku tuli Riveraan takaisin ja mentiin mina, Sharine, Anu ja Christine saksasta juomaan matea jessican kans. Jessi sano etta meidan aluevalvoja soitti meidan hostisoaitille lauantaina etta onko tytot kotona ja isoaiti oli sanonu etta ollaan riverassa ja et asutaan toisen vaihtarin talossa jne ja Gladys (aluevalvoja) oli kuulemma tosi vihanen kun meidan hostit ei tieda missa me ollaan (ihanniinku ne muistais Sharinen nimen.. ja mihin ne tarkempaa osotetta tarttee kun kannykat on olemassa jos pitaa saada kiinni?) Ja lisaks se ei tykanny kun se ei tienny etta Mari oli tan viikon corralesissa (mihin se sita tietoa tarttee? Eika oo meidan tehtava ilmottaa meidan vieraista, YFU uruguay kyl tiesi et mari tuli kylaan kun lahetettiin vaikka mita papereita yfulle..) . Mut toi Gladys nyt on vahan omituinen, kukaan vaihtari ei oikeen tykkaa siita, jo viimevuoden vaihtarit on varotellu etta kannattaa pysyy valeissa gladysin kans. Ja niilla jotka asuu traquerasissa on jotain kranaa gladysin kans myos hehe :) Vissiin kun ne tuli yks paiva tranquerasista riveraan eika menny tapaamaan Gladysia.. :P Mut me mennaan nyt uusimaan meidan viisumi ja sen jalkee gladysille juoman kokista ja toivotaan ettei se oo meille vihanen vaan ainoastaan hosteille :D

Jaaa. Sharinen pikkusisko opetti mua soittaa kitaraa vahan! Osaan yhen biisin ja sit soittaa silleen hienosti kaks soitua mitka kuulemma on kaikissa vanhoissa uruguaylaisissa lauluissa. Joku joskus sano et Corralesissa on joku kitaraopettaja joka kuulemma on tosi vanha ja opettaa vaan folclorea (en tieda kirjotinko oikein ton mut..) mut so what, taidanmenna silti sen tunneille :D Ja opin taalla tekee tosi herkullista maitokahvia! (sokeria ja maitoa paljon, kahvia vahan :D ).

torstaina lahdetaan la palomalle jee. kirjottelen sit sielta seuraavaks, moikka<3