Tulinko uruguayhin oikeesti vaan 23 paivaa sitten? Kauhean lyhyt aika, tuntuu etta oisin ollu taalla vahintaan puolitoista kuukautta. Alkaa olla sellainen olo etta EHKA jossain vaiheessa saatetaan Anun kanssa vahan pitkastya ;D Mutta ei viela onneks. Meidan hostveli tuli tyttoystavansa kans Montevideosta kaymaan, koska silla on huomenna synttarit. Rossana on tehny maailman upeimman kakun, oikeesti. Otan siita kuvan ja laitan tanne joskus jos vaan jaksan. Siina on violetteja kukkia. Ja dulce de lechea. Nam.

Espanjan opiskelu muuten etenee aika hyvin! Oon alkanu kuunnella espanjankielisia lauluja youtubesta aina kun vaan ehdin koneelle ja yritan opetella sanoja ulkoa :D Kannattaa kuunnella bandia nimelta No te va gustar, varsinki yks laulu jonka nimi on Cosa Linda on tosi ihana :D Ja sit en tieda laulun nimea mut sanat menee jotenki etta "Que tengo que hacer pa que vuolevas conmigo, vamos a dejar el pasado atras, para mi la vida no tiene sentida, si te vaaaaaaaaaaas... " (toivottavasti meni ees suurimmaksi osaksi oikein :D). Tota ja muuta samanlaista musiikkia ne kuuntelee taalla kokoajan, varsinki jos on un baile (tanssit? toi suomenkielinen sana kuulostaa niin huonolta :D ). Cumbia on kai tuon musiikkityylin nimi. 

Ja aloin lukee ps I love you -kirjaa espanjaksi, ja yllatyin kauheesti kun ymmarran aika paljonkin siita! Ja muutenki ymmarran paljon esim koulussa ja kun ihmiset puhuu mulle. Tykkaan hirveesti mun 10 vuotiaasta hostserkusta Shailasta kun se puhuu ihanan selkeasti. Aikuiset ei jostain syysta tajua puhua hitaasti ja selkeasti... :D 

Jees. Tanaan on meidan iskan klubissa tanssit jee. Ja mañana on hostveljen synttarit jee. Ja sit yks viikko minka jalkeen ollaan oltu Uruguayssa 1kk. Aika kulkee kylla hitaasti. Haluaisin etta pari kuukautta ois jo menny niin etta osaisin tuota espanjaa sen verran etta vois oikeesti keskustella jonku kans! 

Chau mis cariños, me voy (heippa kultarakkaat, menen)

Karla