On marraskuu, ensilumi kimmeltelee kylman ja harmaan taivaan alla ja on kylma.
NOT.

On marraskuu, telkkarin lampomittari nayttaa 29 astetta celciusta on tosi kosteaa ja kuumaa :P Mut tykkaan. Ainakin viela.

Eestilainen Mari tuli tanaan vahan ennen viitta aamulla ja se kylailee taalla meidan luona perjantaihin asti :) Marilla on hieno kamera.

Tanaan aamulla kun herattiin, kaytiin pieni turistikierros Corralesissa, sit mentiin klubille tapaamaan hostisan aitia ja veljea ja sen perhetta ja pelattiin biljardia ja sit juotiin vetta paljon. Ja soin jatskin nam. Ja iltapaivasta mentiin kahden kaverin kanssa "sillalle" (eli sillan viereen missa on sellanen puisto missa on puita ja varjoa) juomaan matea (jonka mina valmistin huomhuom!) ja juteltiin ja sit jossain vaiheessa tuli kaks kaveria lisaa ja sit loppuvaiheessa kaks tuttua jotka kylla lahti aika pian.. mut kuitenkin oli tosi mukavaa ja rentoa! :) 

jaaaa... ei oikeestaan kuulu mitaan kauheen erityista. Tykkaan olla taalla juu. Ja odotan innolla tata viikkoa ja sit tan kuukauden 13. paivaa koska 13. paiva mennaan YFUn kanssa la Palomalle leireilemaan viikoksi, varmaan oon kirjottanukki siita jo tanne blogiin? Jaaaaa... talla viikolla on tarkotus kayta marin kans tacuarembossa (mika on jannaa koska en oo kayny siella ko kerran ja sillonki tosi nopeesti!) , riverassa (jossa on tarkotus jarjestaa tan departamenton vaihtareiden tapaaminen joka muuten oli mun idea : DD koska montevideon vaihtarit jarjestaa aina jotain omia bile-iltoja niin mekin halutaan mut pitaa nahda paivalla koska viimenen bussi tanne corralesiin lahtee viidelta ja tranquerasiin kans joskus aika aikasin. Mut jarjestetaan sit joku matejuontihetki) ja KULTAKAIVOKSILLA :D yks kaveri tanaan puhuu sen isan kanssa etta millon mennaan koska se iska tyoskentelee siella kaivoksilla oppaana, 

Buenooo...  heipppahei<333