Ajattelinpas taas laitella tanne blogiinkin muutamia kuvia mita oon saanut otettua ja siireltya koneelle.

 

 

Meidan talon eesta otettu kuva. Asutaan tallasella alueella missa kaikki talot on ihan samanlaisia tai ainaki melkeen.

Ruokakuva :)

Familyfoto :)

Alkaa huoliko, tama on lavastettu tilanne =) Talla kertaa.

Yksi paiva olin tulossa kotiin ja meidan talon vieressa oli kaksi aasia ja yksi aasinnakoinen hevonen.

Njams mate :D Pitais joku paiva ottaa kuva mun matekiposta ja taidan joku paiva ostaa uuden viela etta on kaks niin vahan vaihtelua :)

Tassa kuva niille kamusille jotka aikoo menna isostelemaan/leireilemaan tana kesana. Kavin yhen takalaisen seurakunnan leirin vikaleiripaivana vierailemassa ja seinalla oli viela edellisen paivan ohjelma niin kavin nappaamassa kuvan :D Kayttakaa sanakirjaa.

KANSAINEDUSTAJA kavi meidan talossa ja nappasin kuvan hanen kanssaan. Kuulemma tuntee jonkun suomlaisen kansanedustajan, vaalean naisen. Vau.

Juhlittiin yks perjantai anun 18-vuotis synttareita ja kaytiin ulkona syomassa ja sit lahdettiin diskoon. Tassa anu avaa lahjapakettia minka me riveravaihtarit (siis ei-saksalaiset riveravaihtarit koska yks saksalainen ei halua viettaa yhtaan aikaa muiden vaihtareiden kans ja kaks muuta ei vieta aikaa oikeen kenenkaan kans ilmeisesti koska kukaan ei oo koskaan kuullutkaan niista ;DDD niin ne ei sit tullu anun synttaria viettaa) sille annettiin.

silmat auki.

anu ja carrie

loytyi tuollainen jengi joka napattiin meidan mukaan tanssimaan myohemmin illalla ;D toi poika joka kurkkii tuolta reunalta on mun naapuri ja tuo joka on mun takana on sen tyttoystava.

FOTOOOO!!

Mina ja Carry edustavana Iguanassa :D

 

Siinpas oli kuvia muutama. Ja viela tassa valitan suuret kiitokset kotivaelle kun niitten paketti tuli perille ja mun perhe on ihan ihastuksissaan kaikesta mita paketin mukana tuli, vaikka niille pitikin selittaa patalapun kayttotarkoitus ja nyt se on koristeena seinalla :D Muttasiis olivat erittain kiitollisia ja innoissaan!

Paljon terveisia lisaa bloggailua tulee taas ensiviikolla promise!!