Juu. Mina ja Anu ollaan kahestaan kotona, niin ajattelin uskaltautua koneelle kertomaan viela vahan kuulumisia. En viitsi kuitenkaan kauheasti olla tassa koneella, varsinkaan kun perhe on kotona vaikka ne kylla sanoi etta saadaan kayttaa tietsikkaa niin paljon kuin halutaan.. :D

Eilen oli eka koulupaiva meilla. Koulu taalla on hirvean erilaista kuin suomessa. Ensinnakin taa meidan koulu on tosi pieni, ja meidan ryhmassa on Rossanan mukaan 12 oppilasta. Joista olen nahnyt ehka 6, koska ne ei ikina oo koulussa :D Esim tanaan mentiin aamulla kouluun ja oppilaita oli mun ja Anun lisaksi huimat 5. Meilla oli matikkaa 2x45min ja sit saatiin tietaa etta seuraavaa kolmea tuntia ei pideta koska kaks opettajaa ei oo koulussa. Kaytiin siis kotona ja kun tultiin kouluun kirjallisuuden (literatura!) tunnille nii paikalla oli enaa kolme poikaa koska muut ei jaksanu tulla kun satoi vetta. ja taalla sataa TOSI PALJON vetta, ja ukkostaa. En oo oikeesti montaa kertaa nahny tallasta sadetta. Mut se mun takki on ihan tosi hyva, se hylkii vetta taydellisesti!<3 Sit meilla oli viela fysiikkaa. Matikka on aika helppoa, kaydaan ympyroita lapi. En aina ihan ymmarra, mista mikakin kaava tulee mut mina ja Anu osataan kylla huomattavasti paremmin kuin naa paikalliset. Ja yhen 45min aikana ei ehditty muuta tehda kuin yks ainut tehtava! (Anu oli valmis 10min paasta ja sit se istu ja autto muita loppuajan :DD Maa taas tuskailin plussien ja miinusten kans ;D ) Fysiikkakin on helppoa, naa kay jotain energiajuttuja lapi. Yllattavan hyvin maa ymmarran sita opetusta oikeesti!

Juu. Meidan iska ei muuten oo toissa kultakaivoksella, vaan silla on sellanen klubi missa mina ja Anu aiotaan koko vuosi istua pelaamassa biljardia ja kattomassa telkkaria ja pelaamassa korttia ja juomassa matea meidan iskan kans. Se haluaa opettaa meille joku paiva laittaa jotain herkkuja uruguayos.

Naa puhuu taalla muuten erilailla kuin espanjassa! Esim Yo me llamo, sanotaan etta sho me shamo, sellasella ihme suhuassalla, jota mina ja Anu ei kuulemma osata sanoa :( Ei kylla aantaminen muutenkaa oikeen suju mutta aina tullaan silti ymmarretyksi! :D Ja calle on cashe jne. Ja sit kun naa sanoo te, naa sanoo etta Ustedes, kun naa ei kayta vosotrospronominia ollenkaan (ne ei siis teitittele meita vaikk Usted on Te ).

Ainii ja ruoka on hyvaa. taalls syodaan paljon lehmanlihaa. ja liha taalla on HYVAA NJAM ESTA MUY RICO<33333 Siiiii... Huh kun on vaikee ajatella suomeksi kun sanat ei vaan tuu paahan :PPP 

Ja AINIIIN melkeenpa unohtu kertoa etta mina ja Anu paastiin telkkariin solkkaamaan espanjaa :D hehe kuulostaako hienolta? Oikeesti se oli sellanen pikkunen ohjelma tms, mita naytetaan... vissiin aika pienella alueella ja jollain kanavalla jota kenellakaan ei oo ;D Mutta SILTI.

Joo. mennaan kattoo anun kans world championship urheilua sinne klubille kun anu haluaa menna jos vaan uskalletaan tonne sateeseen lahtee harhailee.

Chau (en tiia miten toi kirjotetaan mut noin naa sanoo lahtiessa. ja naa antaa aina tavatessa poskipusun jei :D )