Terveisia kaikille taalta maailman kauneimmasta paikasta. Oikeasti. Kolme paivaa kai ollaan nyt oltu taalla (en jaksa laskee) ja ollaan joka paiva kayty yhesti tai kahesti rannalla muutama tunti, nautittu auringosta ja AALLOISTA, jotka on ihan tosi mahtavia. Ens kerran kun lahdetaan perheen kans lomalle niin mennaan jonnekin missa on aaltoja, uitiin aina kaikkien isoimpien aaltojan aallonharjalla ja sukellettiin niitten lapi ja kaikkee ja oli ihan hullun hauskaa. Sit tanaan kaytiin sellasessa kylassa missa ei ole sahkoa, siella asuu muistaakseni n. 80 perhetta. Ilman sahkoa. Huu. Ja sit kiivettiin sellasen hiekkadyynin paalle (olo oli kuin saharassa) ja hypattiin sielta jyrkemmalta reunalta alas ja taas oli ihan alyttoman hauskaa.

Jaaaa... tykkaan ihan hirveesti tasta leirista, meininki on pikkuisen rennompaa kuin esim rippileireille missa oon ollu isostelemassa. Meidan piti herata seitsemalta ja n. viis yli kaheksan tuli joku koputtelee ovellle et alotetaan tekee aamupalaa et herailkaa pikkuhiljaa :P Mut tehdaan taalla kaikki ruoka yhdessa mika on tosi hauskaa (okei no se astioiden tiskaamis-osuus ei oo ihan yhta hauskaa mut hyvassa seurassa on kiva pilkkoo tomaatteja :D ) Ja ollaan syoty hyvaa ruokaa yks ilta syotiin chivitoja, kannattaa googlettaa kuvia ne on ihan hullun herkullisia, varsinki ko on hyvaa lihaa (mita taalla on!)  .

Ja mika hassu juttu sattu oli, etta mina eika anu eika kukaan meidan hosteista tajunnu lukee sita kirjetta kauheen tarkkaan eika sit tiedetty et meilla pitaa olla makuupussi mukana. Kuudelta aamulla saavuttiin montevideoon ja tajuttiin asia ja sit laheteltiin tekstareita kaikille tutuille jotka asuu montevideossa (eli kahdelle joiden numerot meilla oli, serkku ja yks maru, ja sit maru lahetti meille kahen muun tutun numerot ja yks niista pysty auttaa meita) ja saatiin kuin saatiinki kaks makuupussia.

Jees. Kirjottelen lisaa myohemmin nyt pitaa paastaa muita ihmisia koneelle, moi

besooos, karla