1249850079_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eli tänään näin sit muutamia kavereita ja pidettiin tämmönen "virallinen läksiäispiknik" (tosin muutamia kavereita tulee nähtyä ja moikkailtua vielä tän jälkeenki) ja mentiin rannalle piknikille. Oli tosi kivaa, vähän harmi vaan kun niin moni ei päässyt kun kutsuttiin ihmisiä ehkä vähän turhan lyhyellä varoitusajalla sinne. Mut ei se mitään. 

Mää tein äitin kans täällä kotona sellasen ihan yyberhienon kinuski-ananas-täytekakun ja äiti koristeliki sen vielä silleen tosi hienosti ja sit tehtiin myös parsakaali-fetajuusto-piirakka. Harmi vaan että en päässy ees meidän pihalta pois kun onnistuin kaatamaan sen kakun ja PLÄTS vaan kuulu. Onneks se oli sellasessa rasiajutussa niin ei maahan pudonnut vaan syötiin se sitten nurinpäin ja ihan hyvää oli kakku, vaikka ei siltä ihan näyttänytkään. Ja kun rannalle päästiin niin Inka-Mari kullannuppu astui sen piirakan päälle niin se meni vähän littanaksi toisesta reunasta. Mutta onneks siinäkin oli folio päällä niin se oli ihan syömäkelpoinen!

Ja sitten uitiin ja juteltiin ja syötiin ja oli oikein mukavaa. Ja sit mut yllätettiin koska en ihan oikeesti arvannut mitään ees sillon kun inksu kysyi että mikä on hyvä pizzan täyte. Nimittäin Ali ja Joona saapuu sinne ja toimitti mulle ihan todella herkullisen Göreme-pizzan! Njams. Eli kiitosta vaan paljon! Olin ihan oikeesti tosi otettu että nekin tuli mua moikkaamaan!

Juu mutta mukavaa oli ja aurinko paistoi ja tää on varmaan viimenen blogikirjotus ennen ko lähen, jos en innostu vielä kirjottaa jotain "Viimenen päivä ennen lähtöä"-bloggausta tänne koska sitä ennen tuskin tapahtuu mitään kauheen jännää. Eli moikka vaan kaikille kavereille ja tutuille ja pitäkäähän hauskaa täällä ens vuonna munki puolesta :D