Heipahei taas pitkasta aikaa! Kirjoittelen taalta cyberista, kotona ei taaskaan ole tietokonetta kun se on rikki.

Eilen oli presidentinvaalit taalla. Meininki oli hiukan erilainen kuin suomessa. Ensinnakin siita lahtien kun mina tulin, televisiossa tuskinpyorii muita mainoksia kuin politiikkaan liittyvia. Talojen ikkunoista roikkuu puolueitten lippuja ja jotkut talot on jopa maalattu puolueen vareilla (tai niissa on koko seinan kokoinen mainos). Ihmettelen syvasti, miksi meidan talo on suht normaali (kaksi lippua vain) koska hostisoaiti on sosialistien SUURI fani. Ens elokuussa se lahtee Kuubaan mika on sen unelmamaa (vaikka se sanookin syyksi sen etta se menee katsomaan etta mun hostserkku sopeutuu sinne hyvin kun se serkku menee opiskelemaan sinne) ja Fidel Castro on oikeesti sen idoli ;DDDD Riemu oli siis suuri kun eilen sosialistit voitti ja Jose "Pepe" Mujicasta tuli presidentti (mun mielesta se on vaan kauheen vanha ja ruma) Kaytiin kadulla kattoo ja ihan oikeesti kaikki jotka Corralesissa aanesti Mujicaa, oli HUUTAMASSA tai tyyttaamassa autoilla tai mopoilla keskustassa. En oo ikina nahny corralesin keskustassa niin paljon elamaa. Muistuttaa sita kun karpat voittaa jaakiekossa :)) 

Sitten alkoikin ihan hirvea myrsky ja sade ja ihmiset vetaytyi sisalle. Salamat oli ihan hirvean lahella ja niita oli PALJON. Ois pitany olla pimeaa siina vaiheessa kun sahkot katkes (koko osavaltiosta ja vissiin brasiliassaki oli sahkot poikki) mut kaduilla oli suht valoisaa kun salamat valaisi. Ja tuuli ihan hulluna. Ja satoi.

Alanpas lopetella tasta kirjoittamista kun aika loppuu... Oon tehny tanaan joulukortteja, ne lahtee postiin huomenna, ja sit joulahjat tulee varmaan myohassa koska viela Inksun lahja puuttuu, ostan sulle inksu jotain Coloniasta :) Ja lahetan joskus kaheksas paiva. Pahoittelen kovasti sita et lahjat todennakoisesti saapuu myohassa mut ajatus se on tarkein, ei ajoitus :))))))))) 

moimoiiiiiii,paljon paljon rakkaita terkkuja kaikille,

karla